Kantoorschoonmaak en Glaswas - Download onze folder

Periodieke schoonmaak

 

Propere gangen, kraaknette vergaderzalen, aangename toiletten, en een nette parking. Ze bezorgen uw bezoekers én medewerkers een aangenaam gevoel. Een missie waar Vedinet u graag bij helpt.

 

Onze vaste medewerker(s) of flexibele schoonmaakploegen staan in voor de efficiënte schoonmaak van uw bedrijfsgebouw of kantoor. Op het moment dat u het beste past en volgens de gewenste frequentie.

Het resultaat van deze professionele schoonmaak is een propere en hygiënische omgeving waar het aangenaam werken is.

verne-ho-26443-unsplash.jpg
adult-cleaning-flora-713297.jpg
Glaswas

Vedinet is gespecialiseerd in de afdeling glaswas. Met onze jarenlange ervaring in glasreinigingstechnieken kunnen wij alles perfect uitvoeren met een oplossing op maat voor onder andere: een eerste opkuis, de periodieke glaswas, een gevel –en bardagereiniging, glasrenovatie, osmosecleanmethode, enz...

 

De ruitenwassers van Vedinet zorgen steeds voor glasheldere vensters. Op deze manier krijgt uw bedrijf, winkel of gebouw een smetteloze indruk en de perfecte uitstraling.

 

De osmosecleanmethode is het goede alternatief voor klassieke glaswas. Bij deze methode gebruiken we mineraalvrij water. Dit 'zuiver' water wordt via een telescoopbuis met een sproeier op een borstel tegen het glasoppervlak geneveld. Hierbij kunnen we zelfs tot 15 meter hoogte gaan.

Vedinet beschikt de nodige hoogtecerficaten voor de zeer moeilijke, hoge en ontoegankelijke plaatsen